Demi Lovato  premton një shfaqje të jashtëzakonshme në Bolonja më 27 qershor

Demi Lovato premton një shfaqje të jashtëzakonshme në Bolonja më 27 qershor

Like
33
0
Tuesday, 06 March 2018
Big In Tour

Demi Lovato zbulon datat e koncerteve ne disa vende europiane, përfshirë dhe Italinë. Tell Me You Love Me Tour doi te ketë ndalesën e tij në Bolonja të italisë më datë 27 qershor 2018 në UNIPOL Arena.

E ashtëquajtur si super Demi, këngëtarja ka pohur se kjo ëshët hera e parë që performon në një shafqje kaq gjigande në Itali. Gjithashtu ajo premton se do të jëtë një natë e pabesueshme.
Në skenën e UNIPOL Arena, Demi Lovato do të paraqesë, përveç hiteve të mëparshme edhe këngët nga albumi i fundit – i gjashti i karrierës së saj – “Tell Me You Love Me”. Biletat për këtë koncert kanë dalë në shitje më 16 shkurt dhe nisin nga 65 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *