Zonat e Mbrojtura, trend turistik i ketij viti

Written by on 13/09/2018

 

Numri i vizitoreve ne Zonat e Mbrojtura ne vend, ka shenuar nje interes te larte gjate ketij sezoni veror. Drejtori i Pergjithshem i Agjencise Kombetare te Zonave te Mbrojtura tha se veç te tjerash si hapesirat e reja, shtigjet e hapura per levizjen e vizitoreve, sherbimi ne çdo kohe nga specialistet e AdZM-ve te qarqeve, pati dhe nje diversitet turistik duke i vizituar nga shume vende te botes. Zonat e Mbrojtura shfrytezohen si atraksion turistik edhe ne dimer, keshtu qe numri i vizitoreve ne to do te vije ne rritje.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist