Zonat e Mbrojtura, destinacione te preferuara te turisteve vendas e te huaj!

Written by on 10/11/2018

Zonat e mbrojtura ne Shqiperi jane kthyer ne te preferuarat e turisteve vendas dhe te huaj per bukurite bregdetare, klimen dhe turizmin e vezhgimit. Sipas te dhenave te autoriteteve te turizmit mbi 158 mije turiste vendas dhe te huaj kane vizituar zonat e mbrojtura, qe jane nje mundesi e shkelqyer per zhvillimin e turizmit gjithevjetor. Zonat e Mbrojtura ne Shqiperi vleresohen si nje mundesi efektive per zhvillimin e turizmit te qendrueshem. Nje prej me te preferuarave ne kete drejtim eshte Laguna e Karavastase.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist