Kruje, kalaja dhe muzete terheqin mbi 100 mije vizitore !

Written by on 10/11/2018

Qyteti dhe kalaja historike e Krujes po kthehet ne nje destinacion atraktiv dhe mjaft i veçante per t’u eksploruar. Mbi 100.000 vizitore kane vizituar muzete e Krujes kete vit, nje rritje rekord ne krahasim me nje vit me pare. Kjo rritje e vizitoreve ka çuar ne rritje te numrit te bizneseve perreth zones historike dhe rritje te strukturave akomoduese ne qytet. Muzeu Gjergj Kastrioti Skenderbeu cilesohet si me i vizituari ne vend,dhe kalaja e Krujes renditet nder destinacionet e preferuarara te turisteve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist