Zhduket vula e veçantë 400 vjeçare !

Written by on 20/05/2019

Nga zyrat e Arkivit të Shtetit në Tiranë , është deklaruar e humbur në rrethana të panjohura një vulë me vlerë të rrallë historike. Zhdukja e vulës 400 vjeçare është denoncuar nga drejtori i përgjithshëm i Arkivave, Ardit Bido. Sipas autoriteteve bëhet fjalë për një vjedhje të organizuar , pasi dhe kamerat e sigurisë ishin fikur një ditë përpara zhdukjes së vulës. Vula i përket një figure të Manastirit të Kamenës.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist