Londra , qyteti i “shqetësuar” i Britanisë së Madhe !

Written by on 20/05/2019

Një studim i ri në Britaninë e Madhe, ka zbuluar se njerëzit që jetojnë në kryeqytet janë më të shqetësuarit në vend. Nga 2000 pjesëmarrës , dy nga pesë londinezë kanë pohuar se nuk e kanë mire bilancin e jetës dhe të punës. Gjysma e tyre kanë deklaruar se kanë përjetuar ankth dhe depression gjatë karrierës së tyre. Ndërsa Britania është duke punuar për të përqafuar një kulturë më të shëndetshme të punës me ditë më të shkurtra të punës, duket se ende është larg .


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist