Rreziku nga dezinformimi ,Shqipëria e fundit në listë!

Written by on 20/05/2019

Gjigandi mediatik CNN , i ka kushtuar një artikull të zgjeruar luftës ndaj lajmeve të rreme. Finlanda renditet e para në luftën kundër dezinformimit duke u bërë kështu shembull për shtetet e tjera . Në 35 shtetet në të cilat është bërë studimi , Shqipëria është në fund të listës duke lënë pas vetëm Turqinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shteti nordik është I vetëdijshëm për rrezikun ndaj lajmeve të rreme ,fushata për tu përballur me to ka rezultuar e suksesshme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist