Ja cili është qyteti ku nuk merrni dot shtëpi me qira!

Written by on 20/05/2019

Stokholmi, një prej qyteteve më të preferuara në botë konsidehrohet si më i vështiri për të marrë shtëpi me qira. Ky proces zgjat aq shumë sa është përfshirë në librin e rekordeve “Guinness” .Të dhënat tregojnë se të marrësh shtëpi me qira në qytet , duhet të kalojë një proces 9 vjeçar dhe nëse shtëpia ndodhet në lagjet e pasura mund të shkojë deri në 20 vite. Suedia është e para për numrin e personave që jetojnë vetëm , duke e shtuar nivelin e vështirësisë.

Scenic summer aerial panorama of the Old Town (Gamla Stan) pier architecture in Stockholm, Sweden (Scenic summer aerial panorama of the Old Town


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist