You Tube do të bllokojë çdo video kundër vaksinës Covid-19!

Written by on 30/09/2021

You Tube do të bllokojë çdo përmbajtje kundër vaksinave. Platforma më e ndjekur  do të eliminojë veçanërisht përmbajtje të cilat pretendojnë se vaksina e gripit dhe se vaksinat kundër fruthit, shytave dhe rubeolës mund të shkaktojnë autizëm.

Vendimi vjen pas kritikave se edhe platforma të tjera online nuk kanë bërë mjaftueshëm për të ndaluar përhapjen e informacioneve të rreme./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background