WTTC bashkepunon me Kombet e Bashkuara per efektet e klimes ne turizem!

Written by on 28/04/2018

WTTC bashkepunon me Kombet e Bashkuara per efektet e klimes ne turizem!

Keshilli Boteror i Turizmit dhe Udhetimeve ka nisur se fundmi  nje bashkepunim me Kombet e Bashkuara per sa i perket krijimit te nje axhende te perbashket mbi efektin e ndryshimeve klimatike ne sektorin e turizmit. Duke marre parasysh Marreveshjen e Parisit qe synon te mbaje nivelin e temperaturave jo me shume se 2 grade mbi normat e pre industrializimit dy organizatat do te shkembejne informacione te dobishme mbi ecurine e masave per qendrueshmerine e klimes nga vende te ndryshme. Turizmi sipas autoriteteve eshte nje nder sektoret me te rendesishem per ekonomine boterore por edhe nje prej sektoreve qe ka nje rol kyc ne adresimin e ndryshimeve klimatike.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist