Vlore, turizmi kulturor ne vemendjen e specialisteve!

Written by on 05/12/2018

DRKK Vlore vijon me disa projekte te rendesishme restauruese. Autoritetet kane pasur se fundmi ne vemendje Altarin Antik ne Parkun Arkeologjik te Orikut nderkohe specialistet kane filluar dhe restaurimin e ures se Çines mbi lumin Kalase. Objektet e kultit si itinerare per turizem religjioz jane gjithashtu ne vemendjen e specilaisteve te mirembajtjes se DRKK Vlore ku po vazhdon restaurimi i kishes se Shen Kollit ne Mesopotam. Nje tjeter objekt kulti drejt rijetezimit eshte dhe kisha e manastirit te Shen Thanasit ne Leshnice. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist