Vendi me njerezit me te lumtur ne bote eshte…

Written by on 05/12/2018

Vendi ku ka njerezit me te lumtur ne bote eshte Finlanda.Sipas hulumtimit te publikuar pak kohe me pare Finlanda ze vendin e pare , si vendi me i lumtur ne bote. Finlanda ka kaluar Norvegjine per t’u listuar si vendi i pare me i lumtur ne bote, thuhet sipas nje raporti te Kombeve te Bashkuara. Raporti Boteror i Lumturise theksoi gjithashtu edhe renien e SHBA-se, me nje krize te obezitetit, abuzimit me substanca dhe depresionit. Studimi zbulon se kater vendet e para jane zene nga vendet nordike, me Finlanden te paren dhe pas saj eshte radhitur Norvegjia, Danimarka dhe Islanda.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist