Vjeshta është afër/ Kufizimet po rrisin “frikën” tek pronarët e hoteleve

Written by on 07/09/2021

Maldivet dhe Seychelles janë dy ishujt ekzotik që janë të hapur për turistët.  Secili vend kërkon vetëm një test negativ para mbërritjes. Turistëve mund t’u kërkohet gjithashtu  të qëndrojnë në vendpushimet e miratuara për gjatë gjithë kohës së qendrimit të tyre.

Kufizimet janë të vogla, por gjithsesi vendet bëjnë thirrje për kujdes. Pasiguria është ende mbizotëruese tek sipërmarrësit e këtyre ishujve, ekonomia e së cilëve mbështetet thellësisht tek turizmi./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background