9 shtetet që kërkojnë detyrimisht formularin para se të udhëtoni

Written by on 08/09/2021

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës ka publikuar njoftimin me listën e 9 shteteve ku qytetarëve shqiptarë u kërkohet detyrimisht  që të plotësojnë një formular. Konkretisht ato janë Gjermania, Italia, Greqia, Zvicra, Belgjika, Turqia, Anglia, Austria dhe Norvegjia. Secili nga shtetet ka formularin e tij.

Në faqen zyrtare të aeroportit Nënë Tereza do të mund të gjeni edhe linqet përkatëse./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background