Vjedhjet ne sezon, policia paralajmeron turistet ne Paris

Written by on 13/07/2018

Vjedhjet ne sezon, policia paralajmeron turistet ne Paris

 

Turistet ne Paris jane lajmeruar qe te tregohen te kujdesshem sepse pikerisht, tani ne pikun e sezonit eshte regjistruar edhe numri me i larte i vjedhjeve. Kjo vere pritet te shenojne edhe nje prej me te ngarkuarave per sa i perket numrit te turisteve ne kryeqytetin francez. Vjedhjet me te medha ndodhin ne hollin e hoteleve por edhe ne zonat turistike me te populluara. Nje konfirmim i tille ka ardhur edhe nga Policia e Shtetit, e cila ka bere paralajmerime te ndryshme ne gazeten “Le Parisien”, per turistet qe kete sezon veror do te vizitojne Parisin. E njejta problematike eshte vene re edhe ne Rome, dhe besohet se keta hajdute te jene pjese e te njejtit rrjet kriminelesh.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist