Vitin e ardhshem nje tjeter pike kufitare me Malin e Zi!

Written by on 23/10/2018

Vitin e ardhshem pritet te nise ndertimi i pikes kufitare Zogaj mes Shqiperise dhe Skje te Malit te Zi. Kjo kerkese e shqiptareve nga ana tjeter e kufirit, pas marreveshjes se nenshkrua, mori votat pro ne komisionin e sigurise kombetare dhe pritet qe te kaloj per votim ne parlament. Ndertimi i kesaj pike te kalimit kufitar pritet te lehtesoj qarkullimin nderkombetar rrugor, mallrave dhe te pasagjereve ne Liqenin e Shkodres. Ky investim do te mbulohet nga buxheti i policise se shtetit ne Shqiperi po ashtu edhe nga ajo e Malit te Zi. Marreveshja per hapja e pikes se perbashket te kalimit kufitar Zogaj–Skje eshte nenshkruar qe ne korrik te ketij viti, veç lehtesimit te kalimit kjo pritet ti jap zhvillim edhe turizmit ne zonen e liqenit te Shkodres. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist