Rritet numri i udhetareve nga portet e aeroportet!

Written by on 23/10/2018

9 mujori i ketij viti ka shenuar rritje te numrit te udhetareve ne aeroportin “Nene Tereza”  si dhe ne portet tona. Te dhenat i ka bere publike kryeministri i vendit.  Krahasuar me vitin e kaluar, ku numri i udhetareve te hyre dhe te dale ne aeroportin “Nene Tereza”, ishte 2 milione ne kete 9 mujor te ketij viti numri  ka arritur ne 2.3 milione. Numri i udhetareve te transportuar me hekurudhe arriti ne  2387 persona ndersa nepermjet porteve u transportuan mbi 1.3 milione udhetare.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist