Viti 2018, viti i turizmit te aventures per Shqiperine

Written by on 19/01/2019

Viti 2018, viti i turizmit te aventures per Shqiperine

Viti 2018 ka qene nje sukses per turizmin e  aventures ne Shqiperi dhe sidomos per te apasionuarit pas rafting. Mbi 9 mije vizitore te huaj kane bere rafting ne kanionet shqiptare gjate vitit 2018, nje numer ndjeshem ne rritje krahasuar me vitet e kaluara. Ky lloj turizmi ka ndikuar edhe ne zhvillimin e qendrueshem te sektorit ne vend. Kanionet e Osumit kane qene me te preferuarat per rafting gjate vitit te kaluar nderkohe qe pritshmerite jane qe edhe ky vit te sjelle nje rritje te konsiderueshme te turisteve te aventures ne vendin tone.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist