Videot e dubluara , nxitje e trazirave shoqërore

Written by on 17/06/2019

 

 

Teknika e re e videove të dubluara e krijuar nga Mark Zuckerberg mund të nxisë trazira të fuqishme shoqëorore. “Deepfake” , bazohet në inteligjencën artificiale dhe përdoret për të kombinuar dhe mbivendosur imazhe dhe video ekzistuese për të krijuar një realitet që nuk ekziston. Këto video të manipuluar janë të rrezikshme dhe një formë e fuqishme mashtrimi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist