Venecia, ndalohet fast food-et dhe konsumi i ushqimit ne disa zona te qytetit

Written by on 30/05/2018

Ne nje perpjekje per “te ruajtur traditen” e qytetit romantik te Venecias, autoritetet lokale kane ndaluar hapjen e kioskave te reja dhe dyqanet qe ofrojne ushqim te shpejte ne dore. Kjo eshte nje perpjekje per te zvogeluar numrin e turisteve qe konsumojne ushqime te dera e kishes, poshte ndonje ure apo prane kanalit i cili supozohet te jete vetem per shetitje romantike.Jane pikerisht turistet me ushqime ne dore te cilet i prishin komplet imazhin asaj qe duhet te jete nje nga qytetet me romantike e te rafinuara ne bote. Shefja e turizmit per qytetin tha se kishte plane per zhvillimin e disa zonave specifike ne te cilat do te pengohen vizitoret qe te konsumojne ushqim te gatshem. Rregullorja e re per ndalimin e te gjitha shitoreve te reja me ushqim u miratua nga kryebashkiaku i Venecias diten e sotme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist