Vendet qe paguajne me shume punonjesit!

Written by on 18/05/2018

Vende te medha si Los Anxhelos dhe San Francisco jane te njohur per koston e tyre te larte te jeteses. Por ato jane gjithashtu pika te nxehta per pune te kompensuara mire. “Ladders”, faqja qe liston vendet e punes ne SHBA ka renditur qytetet te cilat ofrojne pune me te ardhura mjaft te larta.Listen sigurisht e dominojne zonat e medha urbane si New York, Philadelphia dhe Boston por gjithashtu edhe shume vende te tjera si Los Angelos , Cikago, Dallas, Denver dhe Houston.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist