Vendet qe ofrojne sherbimet me te mira per turistet!

Written by on 09/06/2018

Sipas nje studimi te pervitshem te kryer nga TripAdvisor, shteti qe ofron sherbimin me te mire ndaj vizitoreve eshte Islanda, e cila pasohet nga Irlanda dhe me pas Mbreteria e Bashkuar ne vend te trete. Studimi i TripAdvisor i ka analizuar shtetet ne baze te  sherbimit me te mire ne akomodim dhe ne atraksionet kryesore te vendit te tyre. Listen e pason Greqia, Maroku, Franca, Hollanda, Italia, Portugalia dhe Belgjika.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist