Drilon – Tushemisht drejt nje projekti te ri per zhvillimin e zones!

Written by on 09/06/2018

Fondacioni Shqiptaro-Amerikan per Zhvillim ka shpallur konkursin nderkombetar per hartimin e nje projekti arkitektonik dhe zhvillimor te zones Drilon-Tushemisht. Projekti shtrihet ne nje zone 150 ha, qe fillon ne Drilon perpara Volorekes dhe perfundon ne kodren pas Tushemishtit. Konkursi eshte i planifikuar ne dy faza: faza e pare mbyllet kete muaj dhe ne kete faze do te perzgjidhen 5 kompanite me te mira, qe do te konkurrojne ne fazen e dyte me projekt-ide dhe plane te detajuara per zonen e mbrojtur. Me pas nje juri e perbere nga eksperte te zgjedhur vendas dhe te huaj qe do te vleresoje kompanine me te mire per realizimin e ketij projekti qe synon te sjelle nje menyre me te mire menaxhimi te zones turistike Drilon Tushemisht.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist