Projektligji i ri i BE mund te ndaloje Meme-t e famshme!

Written by on 09/06/2018

Memet, redaktimi i fotove per te qeshur dhe perdorime te tjera nuk do te lejohen me nese miratohet nje projektligj i BE-se per te drejtat e autorit, paralajmerojne ekspertet. Grupet e te drejtave dixhitale po bejne fushat kunder Copyright Directive, te cilen Parlamenti Europian do ta votoje me vone kete muaj. Ligji synon te mbroje te drejtat ne moshen e internetit.
Por kritiket thone se ai keqkupton menyren se si njerezit nderveprojne me permbajtjen ne Web dhe rrezikon nje censure te shtuar.Copyright Directive eshte nje perpjekje per te riformuar te drejten per internetin, ne veçanti per ribalancimin e lidhjes mes atyre qe kane kete drejte dhe platformave online.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist