Hekurudha Tirane-Durres me degezim ne Rinas merr cmimin “Projekti me i mire hekurudhor” nga EMEA Finance!

Written by on 09/06/2018

Rehabilitimi i linjes hekurudhore Tirane-Durres dhe ndertimi i linjes se re drejt Aeroportit Nderkombetar te Tiranes fiton çmimin e EMEA Finance “Projekti me i mire hekurudhor ne 2017” ne kategorine e Financimit te Projekteve. Projekti mbeshtet kalimin nga transporti rrugor ne ate hekurudhor i cili ka nje nivel me te ulet ndotjeje karboni. Çmimet u ndane ne Londer ne 6 Qershor 2018 dhe jane nje ngjarje e shenuar ne kalendarin global te financimeve te projekteve. Projekti eshte pjese e Rruges 2 te Rrjetit Kryesor te Ballkanit Perendimor qe lidh qytetet e Podgorices ne Malin e Zi dhe Vlores ne Shqiperi.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist