Vendet e rajonit punojne per paketat e perbashketa turistike!

Written by on 07/06/2018

Keshilli i Koordinimit Rajonal per Turizmin po punon per te harmonizuar bashkepunimin ne sektorin e turizmi duke vene 9 piketa per te cilat do te punojne bashkerisht vendet e rajonit te Ballkanit. Ne nje dokument te posaçem, Keshilli beri te ditur se nje projekt i posaçem per Zhvillimin dhe Promovimin e Turizmit ne Rajon synon te promovoje ne rang global ofertat e perbashketa turistike, te permiresoje aftesite dhe kapacitetet ne Industrine e turizmit; te hiqen barrierat administrative per zhvillimin e turizmit dhe per te rritur hyrjen e turisteve dhe te ardhurave te gjeneruara nga turizmi. Shqiperia vitin e fundit ka punuar per te qene pjese e nje pakete te perbashket turistike me  vendet fqinje te rajonit si Mali i Zi, Maqedonia dhe Kosova , te cilat do te promovohen si nje produkt para syrit te vizitoreve apo bizneseve te huaja nga Europa e me tej.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist