Velipoja pa motor uji kete sezon

Written by on 05/07/2018

Velipoja pa motor uji kete sezon

Edhe pse jemi ne mes te sezonit, ne plazhin e Velipojes asnje motor uji nuk lejohet te dale te det! Policia kufitare e ndalon perdorimin e ketyre mjeteve per sporte ujore, pasi bashkia Shkoder nuk ka caktuar ende vendbazimet. Pronaret e mjeteve qe kane marre licenca per kete aktivitet, thone se po paguajne kosto financiare. Aktualisht ne 14 kilometrat e vijes bregdetare te Velipojes, vendbazimet jane vendosur vetem ne tri pika dhe pjesa tjeter ende eshte ne pritje, pa nje afat nga bashkia se kur do te permbyllet.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist