FA ndermarrin aksionin per pastrimin e plazhit te Divjakes

Written by on 05/07/2018

FA ndermarrin aksionin per pastrimin e plazhit te Divjakes

Forcat e Armatosura kane ndermarre nje aksion per pastrimin e plazhit te Divjakes dhe me shume se 60 km vije bregdetare.FA larguan dhjetra ton mbetje dhe pastruan qindra metra katore nga hapesira e plazhit duke e bere me terheqes per pushuesit.Perveç vijes bregdetare, prej 28 ditesh ata larguan edhe disa ton mbetje ne territorin e parkut Divjake – Karavasta.

pastrimi i plazhit te divjakespastrimi i plazhit te divjakes


Current track

Title

Artist

Background