Kina thellon masat per pemiresimin e cilesise se ajrit

Written by on 05/07/2018

Kina thellon masat per pemiresimin e cilesise se ajrit

Qeveria kineze ka publikuar nje plan veprimi trevjeçar per kontrollin e ndotjes se ajrit, duke percaktuar afate kohore dhe nje udherrefyes per permiresimin e cilesise se ajrit.Plani vendos marrjen e masave ekonomike, ligjore, teknologjike dhe administrative per te fituar betejen per “qiellin blu”.Sipas autoriteteve, deri ne vitin 2020, leshimi i dioksidit te squfurit dhe i oksidit te azotit do te ulet me shume se 15% krahasuar me nivelin e vitit 2015.

china


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist