Ushtria amerikane , kontribuesja kryesore e ndryshimve klimatike

Written by on 22/06/2019

 

 

Hulumtimet e reja kanë dalë në rezultatet se ushtria amerikane është kontribuesja kryesore e ndryshimeve klimatike. Sipas Bankës Botërore, nëse ushtria amerikane do të ishte një vend , ai do të ishte kontribues i 47-të më i madh për ndryshimet klimatike në mbarë botën, mes Perusë dhe Portugalisë. Në vitin 2017 emetimet e ushtrisë amerikane kanë tejkaluar vendet e  industrializuara si Suedia dhe Danimarka.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist