“Ulza Eco Park”,  nje model per ekoturizmin!

Written by on 25/04/2018

“Ulza Eco Park”,  nje model per ekoturizmin!

Parku Natyror i Liqenit te Ulzes do te shnderrohet ne “Ulza Eco Park”, modelin e pare te destinacionit te ri ekoturistik. Ne 5-vjetorin e shpalljes se Liqenit park natyror, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit nenshkroi marreveshjen per krijimin e ketij parku se bashku me Agjencine Kombetare te Zonave te Mbrojtura, Bashkine e Matit dhe Bashkine e Mirdites, Fondin Shqiptar te Zhvillimit, dhe Agjencine Rajonale te Zhvillimit 2. Fale ketij projekti, perveç turizmit kulturor ne kete zone mund te zhvillohen ecje ne natyre, sporte ujore, vozitje, kajake apo itinerare biçikletash. Projekti nepermjet investimeve te reja, do te sjelle me shume begati dhe mireqenie lugines se Matit, duke zhvilluar turizmin ne tre dimensione; rurale, kulturore dhe ekologjike.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist