Ulja e numrit te fluturimeve nga Rinasi rrit cilesine e sherbimit te linjave ajrore!

Written by on 13/11/2018

Ulja e numrit te fluturimeve nga Aeroporti Nderkombetar “Nene Tereza” eshte pasuar me nje permiresim te situates ne drejtim te vonesave apo anulimeve te fluturimeve. Sipas Autoritetit te Aviacionit Civil, gjate muajit tetor u regjistruan ne total  23 anulime apo vonesa mbi 2 ore, nderkohe qe per shtatorin u regjistruan 35 te tilla. Ne krahasim me muajt korrik dhe gusht,  permiresimi i kesaj problematike eshte me i dukshem, duke qene se per keto 2 muaj u raportuan 95 vonesa apo anulime. Nderkaq, ne lidhje me zbatimin e te drejtave te pasagjereve, qe preken nga mosrespektimi i orareve te fluturimit Aviacioni Civil raporton se jane gjithsej 442 kompensime ne total me nga 250 euro, ose me bileta falas. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist