Udhetaret e biznesit kete vit me shifra rekord!

Written by on 05/12/2018

Duket se udhetaret e biznesit kane sfiduar cdo parashikim dhe kete vit jane rritur me ritme rekord. Sipas te dhenave qe vijne nga agjencite europiane te turizmit , udhetaret e biznesit ne kontinent kane kryer 52% me shume udhetime se periudha e njejte e vitit te kaluar. Sipas eksperteve turizmi i biznesit eshte ai qe ka pasur nje zhvillim te papritur gjate ketij viti ne Europe.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist