Turqia investon per turizmi e qendrueshem!

Written by on 02/05/2018

Turqia ka vene ne zbatim nje plan masash per te ruajtur te qendrueshem sektorin turistik kete vit. Me se shumti qeveria vendase eshte e perqendruar tek fondet per kompanite qe operojne ne kete sektor dhe ne ruajtjen e destinacioneve natyrore e arkeologjike nga demtimi apo ndotja. Paketa e vene ne dispozicion per turizmin e qendrueshem kete vit nga autoritetet turke eshte 10 miliarde euro. Ky vit pritet te mbyllet me rreth 40 milione turiste ne Turqi.


Current track

Title

Artist

Background