Turqi, mbi 30 miliard $ fitime nga turizmi

Written by on 04/02/2019

Turqi, mbi 30 miliard $ fitime nga turizmi
Te ardhurat nga turizmi turk ne 2018 jane rritur me 18,9 per qind ne krahasim me vitin 2017 duke arritur nje total prej 30 miliarde dollaresh. Keto shifra i raportoi Instituti i Statistikave te Turqise. Rritja e konsiderueshme e numrit te vizitoreve dhe e te ardhurave nga turizmi, kane shtuar entuziazmin dhe shpresen e operatoreve turistike per 2018-n. Sipas te dhenave te numri i turisteve te huaj ne Turqi gjate 2018 kaloi mbi 37 milione.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist