Mali i Zi me rekord turistesh gjate 2018

Written by on 04/02/2019

Mali i Zi me rekord turistesh gjate 2018

Mali i zi ka njoftuar rritjen e numrit te turisteve ne nivele rekord gjate 2018. Mbi 3 milione turiste te huaj kane vizituar destinacionin fqinj duke sjelle te ardhura mbi 5 milione euro per vendin. Sipas autoriteteve turizmi kulturor dhe ai bregdetar ka qene me i preferuari nderkohe me promovimin qe do te behet kete vit pritet qe te kete nje numer akoma dhe me te larte turistesh ne Mal te Zi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist