Turizmi ne Alpe, lehtesi per bizneset dhe investime ne infrastrukture

Written by on 13/07/2018

Turizmi ne Alpe, lehtesi per bizneset dhe investime ne infrastrukture

Investimet ne infrastrukture dhe ne energji ne zonen  malore te Alpeve jane pjese e projektit te prezantuar nga ministri i  Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi. Ne takimin e zhvilluar me operatore te ndryshem turistike dhe investitore, Klosi theksoi se do te ofrohen lehtesira fiskale per biznesmenet qe do te investojne ne ate zone  pa e demtuar mjedisin. Klosi shtoi se turisteve do t’u ofrohen guida per zonen, te cilat do t’i informojne ata mbi pikat turistike dhe historine e Alpeve Shqiptare. Gjithashtu e keto zona do te investohet per permiresimin e infrastruktures rrugore dhe furnizimin me energji elektrike dhe uje. Operatoret turistike u shprehen per llojet e nderhyrjeve qe duhen bere per permiresimin e infrastruktures ne zona te ndryshme turistike, por edhe per informimin e vizitoreve per potencialet qe ofron vendi yne.

 


Current track

Title

Artist

Background