Turizmi mjeksor ne Turqi sjelle kete vit mbi 1.5 miliard$

Written by on 21/10/2018

Turizmi mjeksor ne Turqi sjelle kete vit mbi 1.5 miliard$

 

Turqia pret te fitoje mbi 1.5 miliard $ nga turizmi i shendetit kete vit. Kete ka deklaruar se fundmi kreu i Shoqates Turke te Agjencive Turistike. Vetem gjate pjeses se pare te vitit, te ardhurat nga turizmi i shendetit ne Turqi u rriten me 17%. Nderkohe mbi 500 mije turiste te interesuar per sherbime mjeksore dhe estetike priten ne total kete vit ne kete destinacion.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist