Shqiperia terheq vemendjen e tur operatoreve polake gjate panairit te Varshaves!

Written by on 21/10/2018

Shqiperia terheq vemendjen e tur operatoreve polake gjate panairit te Varshaves!

Shqiperia ka terhequr nje vemendje te larte ne panairin me te madh te turizmit ne Poloni “World Travel Show” 2018. Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi gjate nje takimi te zhvilluar ne Varshave, me aktore te rendesishem te turizmit polak, eshte shprehur se stenda e ngritur ne kete panair eshte vizituar nga nje numer mjaft i larte i shteteve pjesemarrese. Perfaqsuesit e ketyre vendeve, kompanive turistike e tur operatoreve kane shfaqur interes per te mesuar me shume per oferten gjithe vjetore te Turizmit ne Shqiperi. Per ta jane shperndare materiale promovuese mbi njohjen e destinacioneve me te mira turistike shqiptare.Turistet polake kane qene ata me rritjen me te larte kete vit ne vendin tone.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist