Abu Dhabi priti rekord turistesh gjate gushtit

Written by on 21/10/2018

Abu Dhabi priti rekord turistesh gjate gushtit

Abu Dhabi pa rritje dyshifrore te turisteve gjate muajit gusht te ketij viti. Sipas te dhenave te Departamentit te Kultures dhe Turizmit ne vend gjate gushtit mbi 500 mije turiste u shenuan nje Abu Dhabi, nje rritje 10.5% me shume sesa viti i kaluar. Ky tren ka bere qe shifrat e pergjithshme te turisteve per periudhen janar – gusht te ketij viti te arrijne ne 3.3 milione, nje rritje me 5.8% me shume sesa 2017. Autoritetet presin qe shifrat te vijojne ne rritje deri ne fund te vitit ne saje te disa eventeve si Cmimi i Madh i Formula 1, festivalet vjetore te kultures dhe kulinarise, festimet e Vitit te Ri dhe atraksioneve te reja te inaguruara si parku Warner Bros World Abu Dhabi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist