Turizmi kulturor dhe destinacionet me te preferuara!

Written by on 02/12/2018

Studimi i fundit World Travel Monitor tregon se po rritet shume kerkesa per turizmin kulturor ne qytete. Vizita te shkurtra ne ato destinacione qe ofrojne shume per sa i perket kultures dhe historise kane sjelle shume fitime kete vit ne rang nderkombetar. Per rritjen e ketij lloj turizmi kane kontribuar shume edhe tarifat e uleta te fluturime low cost  midis vendeve te ndryshme dhe lidhja e tyre nepermjet trenit. Disa prej qyteteve me te preferuara per turizmin kulturor jane renditur Parisi, Barcelona, Vjena, Bangkoku , Singapori dhe New Yorku.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist