Itali, rritet numri i turisteve ne muajt e fundit te vitit!

Written by on 02/12/2018

Enti italian i turizmit jep rezultate te mira per turizmin italian per muajt e fundit te ketij viti. Sipas te dhenave rezervimet ne hotelet e vendit nga tetori u rrit me 3.2% me shume se e njejta periudhe e nje viti me pare. Gjithashtu studimi tregoi se pati rritje te numrit te turisteve te huaj dhe shpenzimeve te tyre si dhe te numrit te vizitave ne muzeume e atraksione turistike ne vend.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist