Turizmi fetar, Shqipëria destinacion me rëndësi!

Written by on 15/05/2019

 

 

Shqipëria është bërë pjesë e programit të Rusconi Viaggi në vitin 2019. Katalogu i programit ka përfshirë edhe Shqipërinë si destinacion të udhëtimeve fetare dhe pelegrinazhit. Sara Rusconi , drejtoreshë e departamentit të pelegrinazhit dhe grupeve ka thënë “Nisjet mund të zhvillohen përgjatë gjithë vitit , jo vetëm në sezone pushimesh apo festash”. Kompania organizon tour-e individuale ose në grup për të gjithë ata që kanë dëshirë të njohin më shumë mbi botën në përgjithësi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist