Turistët e huaj tërhiqen nga realizmi socialist!

Written by on 15/05/2019

 

 

Historia e realizmit socialist në vendin tonë , duket se është tërheqesë për turisitët e huaj. Nostalgjia e së kaluarës ka sjellë në Shqipëri turistë nga Italia por edhe nga Kina e largët. Gjermanët shprehen se janë të tërhequr nga stili mesdhetar i kryeqytetit dhe Durrësit, dhe pavarësisht nga protestat të cilat nuk i kuptojnë, ata ndihen të sigurtë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist