Turizmi familjar gjithnjë e në rritje në Parkun e Karavastasë!

Written by on 03/03/2021

Parku Kombëtar i Divjakës në Karavasta është kthyer në një destinacion tërheqës për vizitorët gjatë fundjavave. Me rritjen e temperaturave numri i vizitorëve në këtë park është rritur ndjeshëm. Parku dhe zonat rreth tij kanë vlera historike, kulturore dhe arkeologjike me potenciale të mëdha për zhvillimin e turizmit.

Enjoy Albania: Divjake-Karavasta National Park • IIA

Speciet e rralla janë një veçori që e bëjnë Karavastanë edhe më tërheqëse, sidomos periudhën e pranverës./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background