Turizmi, baza e zhvillimit ekonomik te vendit!

Written by on 08/06/2018

Shqiperia ka nje strategji te qarte per te krijuar nje oferte turistike rajonale. Ministri i Mjedisit dhe Turizmit, Blendi Klosi tha se fundmi se turizmi eshte baza e zhvillimit ekonomik. Nje nga detyrat eshte hapja e Shqiperise per te qene nje network i gjere, nje pakete rajonale me Serbine, Kosoven, Malin e zi, Maqedonine e Bosnjen per te patur nje zhvillim te qendrueshem ne turizem. Gjate fjales se tij, ministri Klosi theksoi se te besh turizem eshte diçka e veshtire dhe per te eshte e papranueshme qe te kete turizem elitar dhe njekohesisht nivel te larte ndotjeje. Per ta çuar turizmin ne nje nivel tjeter, sipas Klosit duhet arsim profesional per hoteleri dhe agroturizem. Klosi beri me dije se po punohet ne pikat kufitare qe te mos kete vonesa per turistet.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist