“I’m on energy saving mode”, te udheheqim energjine e paster!

Written by on 08/06/2018

Nga data 4 deri diten e sotme ne shume vende shenohet Java Europiane e Qendrueshmerise Energjitike. Ne vendin tone Rrjeti i Vigjilences Mjedisore perbere nga disa organizata mjedisore ka organizuar projektin “Nje sy per mjedisin” ku nxenes te shkollave e te rinje u bene pjese nga 5 qytete te vendit per te paraqitur idene e tyre per mos shperdorimin e energjise. E ftuar ne Travel Club, specialistja Lira Hakani nga Qendra Mjedisore Eden na tha se kjo nisem eshte shume e rendesishme per edukimin e brezit te ri per eficencen e energjise. Ajo na dha disa shembuj praktike sesi ne perditshmeri mund te japin kontributin tone ne eficencen e energjise duke mos e shperdoruar ate dhe duke perdorur burime alternative te marrjes se saj si energjia diellore apo ajo e eres. Kete vit motoja e Javes Europiane te Qendrueshmerise Energjitike eshte “Te udheheqim energjine e paster”!

 

Intervista e Plote : Video


 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist