Turistet shqiptaret, te paret qe vizitojne Malin e Zi por te fundit ne netqendrime

Written by on 08/02/2019

Turistet shqiptaret, te paret qe vizitojne Malin e Zi por te fundit ne
netqendrime
Pavaresisht faktit se shqiptaret jane turiste te rregullt drejt destinacioneve te
Malit te Zi, te dhenat zyrtare nga ky vend, tregojne se, si vizitore hotelesh
dhe resortesh si dhe netesh qendrimi, shqiptaret nuk jane ende nder te paret
ne liste. Te dhenat tregojne se gjate vitit te kaluar shqiptaret qe qendruan
neper hotele ne Malin e Zi ishin 38 mije , shume me pak se vendet qe
qendrojne ne krye te listes. Nderkohe qe shqiptaret jane te dytet ne rajon pas
Serbise sa i perket vizitave ne Mal te Zi neper struktura akomoduese, ata
jane te fundit ne rajon sa i perket neteve te qendrimit. Vetem gjate Dhjetorit
qe sapo lame pas, vizitat neper hotele numerohen per rreth 5500 shqiptare.
Gjate muajve te veres nderkohe, shqiptaret zene vetem 1-2% te te huajve.

Mali i zi

Mali i zi


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist