Trashëgimia kulturore shqiptare në syrin e gazetarëve europianë

Written by on 15/06/2019

 

Trashëgimia kulturore dhe gastronomike e vendit e tonë është bërë fokusi I vizitës së 15 gazetarëve nga disa nga shtetet europiane. Vizita ka nisur në kalanë e Rozafës , muzeun dhe dhe pamjet e muere të lashta. Gazetarët kanë mësuar më shumë për historinë dhe kulturën e vendit tonë përmes arkivit të fotografive të muzeut”Marubi”. Në fund gazetarët kanë shijuar kuzhinën e shijshme në agroturizmin”Mrizi I Zanave”.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist