Thesari indian del në ankand!

Written by on 15/06/2019

 

 

Karfica me diamante dhe thika me margaritarë nga e epoka e Maharaxhave, do të dalë në ankand në New York.  Shtëpia e ankandeve pret të thyejë rekordin e shitjes së një diamanti në vitin 2011 që kapi vlerën e 8 milion eurove. Thesaret indiane shtrihen në një harki kohor 500 vjeçar, nga fillimi i dinastisë Mughal e deri në ditët e sotme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist